template

Friday, March 25, 2011

RESULT SPM 2010

ASSALAMUALAIKUM ..

waahhh !! it was a long long time no see ! ( bahasa apa guna daaa )

well .. i guess all of u know that SPM 2010 result was going out ( ? ) on 23rd MARCH 2011 .. history date for us ~~

hermm .. malas ah nak cita byk2 .. just bila cikgu yati dan cikgu salmiza bagi slip , ckgu yati buat muka pelik dan SAPSPEN ! waahh ,, yg peliknya , aku xdak la berdebar2 sgt pun .. hantu kot , xdak perasaan . hihihi

ok2 ,, ckgu kata " TAHNIAH" sambil senyum .. tgk2 .. ermm .. selamber jaa .. sama ngan trial .. huhuhu .. terkilan la sket , target 11 , tp dapat 10 .. tapa , tu rezeki aku .. redha2 .. soo .. tu jer la .. xdak la rsa happy sgt ka , sedih sgt ka .. BIASA ..

lepas2 tu , jumpa kawan2 .. yo ler , pasni mana nk jumpa dah .. pakat2 fly hbes dah .. huu ~~

pstu , ak teman pah p amek borg brhnti sekolah dan settle hbes .. blek kui 1 .. jumpa cikgu2 jugak ~ pasni bila la lg nk jumpa cikgu .. tadak pa pun ak nak cita .. td aku da beberapa statement nk ckp ..

1 - THANK YOU cikgu-cikgu yang ajar saya dari saya tadika sampai saya sekolah menengah .. you`re superb ! TERIMA KASIH kerana mendidik saya sehingga saya mencapai tahap ni ^^ .. hanya DOAku yang mengiringimu , wahai guru-guruku ..

2 - TAHNIAH kepada rakan-rakanku yang berjaya dalam SPM 2010 .. ampa memang hebat ah .. mai aku nak sebut sikit nama-nama ..
-- WIDAD BT . AB QAIS ( 12A)
-- NURUL IZZATI BT. ALIAS (11A)
-- NURUL AINA AJMAL BT.ABD DZAR (11A)
-- HUSAM BIN ALAUDDIN (11A)
-- MUHD THAHIR BIN MAT ZIN (11A)
-- MUHD AZLIL BIN RAZIF (kot) (11A)



ni ha ,, siap masuk paper lg ni .. ampa mg superb gila ah ! tabik ! *sikit jelez*wawawa
sapa prasan ada la depa ni masuk tv3 .. tah , ak dgq crita ja .. aku tak tgk pun .. huhu .. tp btoi la , ada tv3 mai interview depa .. tv al-hijrah pun mai .. fuhh ~~


ini ja yang aku tau ,, overall 9 org dapat straight A`s .. yg len ak tatau ,, apa2 pun , tahniah ! alfun mabruk ! congrates ! moga2 kita sama2 mencapai impian kita dan terus success di dunia dan akhirat ~ amin ..

3 - kepada sapa2 yang dapat kurang memuaskan , terima dgn redha ja .. ni yang terbaik utk kita .. ALLAH tau yang terbaik utk kita .. apa yang kita dapat tu semua rezeki kita .. dan yang pastinya ada HIKMAH di sebalik semua ni .. jangan anggap SPM in the end of your world ok ? it just begin ..


apa ??
aku dapat bapa ?nah ..


ermm .. ni la pewangi2 maahad .. insyaALLAH berjaya semuanya .. dapat menabur bakti kepada bangsa , agama dan negara ! amin~~

5 comments:

Cik Nurul said...

alf mabruk!

Shathirah said...

fetty! mubarak alaik!
cna result keseluruhan maahad? xdgq cerita pon
nak smbung mna lepas ni?

rahimahnuryati said...

wah..tahniah2 . tumpang gembira n bangga ngan fety...cmna lepas ni ? nak sambung ke mana ..bidang apa ?

syazwani said...

mabruk alaiki :)

nf_diana said...

cik nurul n syazwani : thanks a lot ! doakan saya untuk hari2 mendatang yer ..
kak syathirah : xbapa tau sgt ,, ni pn tnya kawan2 ja , comz amek result kt bilik tayang jaa . dewan tgh renovate..

k mah : thank u k mah .. hee ~ meneruskan perjuangan kak mah,bg cth kt adek2..well,,insyaALLAH nk further dlm bisnes , dh try apply MARA utk luar ngara .. hopefully dapat ler ..